Penne Salad with Eggplant might be just the main course you are searching for. One portion of this dish contains about 13g of protein, 30g of fat, and a total of 620 calories. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. A mixture of lemon juice, salt, fresh-ground pepper, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. It is a good option if you're following a vegan diet. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
הוראות
1
In a large nonstick frying pan, heat 2 tablespoons of the oil over moderate heat.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
Add one third of the eggplant and 1/4 teaspoon of the salt and cook, stirring occasionally, until the eggplant is tender and brown, about 4 minutes.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
Remove the eggplant from the pan and put it in a large bowl. Cook the remaining eggplant in two batches, each using 2 tablespoons of the oil and 1/4 teaspoon of the salt.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
Toss the pasta and eggplant with the remaining 2 tablespoons oil and 1/2 teaspoon salt, the parsley, pepper, and lemon juice.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
Wine Recommendation: Chianti is one of the versatility champions of the wine world. Its high acidity, medium body, moderate tannins, and understated dried-cherry fruit allow it to play a supporting role with many cuisines.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
Serve one here and you'll see why.
11
Notes: Eggplant soaks up oil like a sponge; so it's best to cook this vegetable in a nonstick pan. That way, you can limit the amount of oil available for the eggplant to absorb without worrying about it sticking.