סלט פסטה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 98%, וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט פסטה מעטפת ים או סלט פסטה עם גלגלים, וואו את האורחים שלכם ב -4 ביולי עם סלט פסטה קישואים ללא פסטה, ו על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים.
הוראות
1
מרתיחים את הפסטה במים מומלחים עד אל דנטה ומסננים היטב. זורקים עם פלפל שחור גרוס ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
לרוטב מוסיפים את החומץ לבלנדר ומחליפים את המכסה. הפעל את הבלנדר הוסף, 1 בכל פעם דרך פתח ההזנה, שום, חרדל, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. משאירים את הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק איטי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
זורקים יחד את הפסטה, הדלעת הצהובה, הקישואים, העגבניות המיובשות, הבזיליקום והפטרוזיליה עם מספיק מהרוטב לציפוי.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.