סלט פסטה ביתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו סלט פסטה תוצרת בית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 230 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אספרגוס, פלפל, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה גרוע למדי. נסו סלט פסטה קלה בקליפורניה עם רוטב איטלקי תוצרת בית , סלט פסטה עם מעטפת ים או סלט פסטה ווילי ופסטה ביתית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, לרוטב, משלבים בקערה את השמנת החמוצה, המיונז, השמיר, מלח השום, החרדל והפלפל; לְהַפְרִישׁ. שוטפים את הפסטה במים קרים ומסננים היטב; לְהַפְרִישׁ.
חותכים את העצות משש חניתות אספרגוס; קוצצים את שארית האספרגוס.
מניחים אספרגוס קצוץ ועצות ומים בכלי המתאים למיקרוגל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1-2 דקות או עד שהם רכים. לשטוף במים קרים; לייבש. הניחו בצד טיפים של אספרגוס לקישוט.
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, האספרגוס הקצוץ, בצל החזיר, הפלפל האדום והגבינה.
מוסיפים רוטב ומערבבים לציפוי. מקררים עד להגשה.
מגישים בקערה מרופדת חסה; לקשט בקצות אספרגוס.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.