סלט הפסטה הדרום מערבי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 35 מעריצים. אם יש לך תירס הקרנל, עגבניות משומר, סלט פסטה קלאסי לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה דרום מערבי, סלט פסטה דרום מערבי, ו סלט פסטה דרום מערבי ללא גלוטן.
הוראות
1
פסטה ריקה מתערבבת לתוך סיר 4 ליטר 2/3 מלא מים רותחים. להרתיח בעדינות חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובות תיבול, מים קרים, שמן זית, חומץ, כוסברה, רוטב פלפל וכמון.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים פסטה, שעועית, עגבניות, תירס, זיתים, פלפל, אבוקדו וגבינה לתערובת תיבול; זורקים בעדינות למעיל. אם תרצה, לשרת על מגש מרופד עלי חסה.