סלט פסטה יווני הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לכם פלפל, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות. יש לשטוף במים קרים ולנקז היטב במערך מסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
2
להקציף יחד את החומץ, מיץ לימון, שום, אורגנו, מלח, פלפל, ושמן זית. תניח בצד.