סלט פסטה יווני עם ירקות קלויים ופטה
סלט פסטה יווני עם ירקות קלויים ופטה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 458 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 50 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם פלפל, עגבניות מיובשות, חצילים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו פסטה עם פטאן וירקות קלויים, פסטה עם ירקות קלויים וזיתים יווניים, ו סלט פסטה יווני עם פטאן ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מרפדים דף עוגיות בנייר כסף, ומרססים בתרסיס בישול שאינו מקל.
בקערה בינונית זורקים את הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, החציל והקישואים עם 2 כפות משמן הזית, המלח והפלפל. מסדרים על דף העוגיות המוכן.
אופים ירקות 25 דקות בתנור שחומם מראש, זורקים מדי פעם, עד להשחמה קלה.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, מבשלים פסטה 10 עד 12 דקות, עד אל דנטה, ומסננים.
מסננים את העגבניות המיובשות המרוככות ושומרים את המים. בקערה גדולה זורקים יחד את הירקות הקלויים, הפסטה המבושלת, העגבניות מנוקזות השמש, הארוגולה והבזיליקום.
מערבבים פנימה את שמן הזית שנותר, מים שמורים מעגבניות, חומץ בלסמי, שום וגבינת פטה; לזרוק לציפוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד, או מקררים עד להתקררות.
יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero
יוונית בתפריט? נסה להתאים עם אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומושופילרו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו שניהם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות את סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
![סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו]()
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
פטל בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. אנא מגישים עם צינה קלה.