קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה לטינית

סלט פסטה לטינית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה לטינית שמנת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 432 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, jicama, פימנטו ממולא זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלט עוף לטיני, כרוב לטיני וסלט תירס, ו סלט קינואה לטיני צ'יפוטלה עם אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיף את הפסטה, מערבבים עם כף עץ, ומבשלים עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בעוד הפסטה מבשלת, מערבבים את החלב המאודה, שמן, פטה, כוסברה, מיץ ליים וקצת מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד ההלבשה הוא חלק וקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פסטהפסטה
גבינת פטהגבינת פטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את החזיר, פלפלים, אפונה, בצל, ג ' יקמה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
JicamaJicama
זיתיםזיתים
בצלבצל
אפונהאפונה
חםחם
8
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים אותו בעדינות לסלט. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה