תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה לטינית שמנת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 432 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, jicama, פימנטו ממולא זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלט עוף לטיני, כרוב לטיני וסלט תירס, ו סלט קינואה לטיני צ'יפוטלה עם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיף את הפסטה, מערבבים עם כף עץ, ומבשלים עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בעוד הפסטה מבשלת, מערבבים את החלב המאודה, שמן, פטה, כוסברה, מיץ ליים וקצת מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד ההלבשה הוא חלק וקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
מלח ופלפל
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
פסטה
גבינת פטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את החזיר, פלפלים, אפונה, בצל, ג ' יקמה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
Jicama
זיתים
בצל
אפונה
חם
8
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים אותו בעדינות לסלט. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות לפני ההגשה.