סלט פסטה עוף באפלו דורש סביב 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 338 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו רצועות עוף, פסטה רוטיני, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 55%, המנה הזו טובה. נסו סלט פסטה עוף באפלו, סלט פסטה עוף באפלו, ו סלט פסטה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הרוטיני ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מערבבים יחד את המיונז, רוטב הגבינה הכחולה, רוטב כנפי התאו, המלח והפלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולה
רוטב באפלו
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את העוף, הפלפלים, הבצל האדום והפסטה המבושלת וזורקים לציפוי עם הרוטב. מכסים ומצננים לפחות 1 שעה במקרר לפני ההגשה.