סלט פסטה עם חצילים, קישואים וסקווש
צריך תוספת טבעונית? סלט פסטה עם חצילים, קישואים וסקווש יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קישואים, מלח ופלפל, פסטה קצרה כגון פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קישואים בגריל, חציל עם לימון וסלט פסטה פורטר, סלט פסטה ירקות קלוי עם חצילים, קישואים וגבינת פטה, ו סקווש צהוב בגריל וסלט פסטה זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מטגן או מכינים אש פחם בינונית-חמה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
חצילים לחתוך במחצית לאורכו ואת המקום לחתוך בצד למטה על מחבת או בצד לחתוך על סורג משומן. צלייה או גריל עד העור הוא מקומט וקשה, על 15 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד. להפריש קיטור במשך 10 עד 15 דקות.
העברה למשטח עבודה בזהירות לגרד את הבשר, להשליך את העור. (חצילים יהיה חם, אז להשתמש במגבת מטבח להחזיק קצה אחד בזמן שאתה לגרד את הבשר עם כפית גדולה.)
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה למים רותחים ומחזירים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד רק במכרז. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר, להעביר למסננת ולהפעיל תחת מים קרים.
ניקוז על מגבות נייר יבש טפיחה. לשמור על מים ברתיחה מלאה.
מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות, בהתאם לכיווני החבילה.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים. לנער מסננת כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר, ומניחים פסטה בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, חומץ, חצילים, קישואים וסקווש. מערבבים בזיליקום; לזרוק היטב מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.