קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו

סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מיונז, קליפת לימון, גבינת פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו פוזילי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הוסף אספרגוס במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
הוסף prosciutto, ומבשל במשך 6 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
הסר prosciutto מחבת באמצעות כף מחורץ, משאיר טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דַק-דַק-
8
מסננים פרושוטו על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מוסיפים את שאלוט לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני במשך 1 דקה או עד שאלוט הם מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מערבבים מיונז, קליפת לימון, טרגון, מיץ, פלפל, ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים פסטה, אספרגוס, פרושוטו שלושה רבעים, שאלוט, עגבניות וגבינה; לזרוק היטב מעיל. מנות העליון באופן שווה עם הנותרים פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי