סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מיונז, קליפת לימון, גבינת פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו פוזילי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
הוסף אספרגוס במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
הוסף prosciutto, ומבשל במשך 6 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר prosciutto מחבת באמצעות כף מחורץ, משאיר טפטוף במחבת.
מסננים פרושוטו על מגבות נייר.
מוסיפים את שאלוט לטפטופים במחבת; מבשלים מעל חום בינוני במשך 1 דקה או עד שאלוט הם מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מיונז, קליפת לימון, טרגון, מיץ, פלפל, ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מוסיפים פסטה, אספרגוס, פרושוטו שלושה רבעים, שאלוט, עגבניות וגבינה; לזרוק היטב מעיל. מנות העליון באופן שווה עם הנותרים פרושוטו.