קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות70
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה קר עם ארטישוק התינוק (Pinninos kin Iscarzofa)

סלט פסטה קר עם ארטישוק התינוק (Pinninos kin Iscarzofa)
סלט פסטה קר עם ארטישוק התינוק (Pinninos kin Iscarzofa) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוק התינוק, מיץ לימון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פסטה עם ארטישוק התינוק, מסקרפונה, אגוזי לוז, ארטישוקים לתינוקות ממולאים בסלט סרטנים, ו על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים.

הוראות

1
(אם אתה משתמש לבבות ארטישוק קפוא, להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה ולדלג ישירות לשלב 7.) למלא קערה גדולה, nonreactive באמצע הדרך עם מים ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון; להפריש.עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ את השלישי העליון עלים עם סכין משונן. משוך את העלים החיצוניים הכהים אחד אחד כדי לחשוף את העלים הפנימיים הצהובים העדינים. חתוך את תחתית הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק קפואיםלבבות ארטישוק קפואים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חותכים סביב החלק החיצוני של הארטישוק עם סכין קילוף כדי להסיר את בסיס העלים הקשוחים הנותרים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את העור הירוק הכהה מן הגבעול, להחליק את הקצוות שבו העלים היו מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו דרך העלים והגבעול. באמצעות כף קטנה, לגרוף בעדינות את לחנוק סגול קשה ואת פלומה נמצא בין העלים גזע; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
חותכים כל ארטישוק חצי לשניים שוב לאורכו ולמקם במי לימון שמורים. חזור עם שאר הארטישוקים.בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את רבעי הארטישוק ממי הלימון, ושחרר אותם לתוך המים הרותחים, ומבשל עד רק במכרז, על 3 עד 4 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הארטישוק לאמבט מי קרח מוכן עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
לנקז שוב להתייבש טפיחה בין מגבות נייר. שמור את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים את הנותרים 1 כף מיץ לימון, ארטישוק מבושל או מופשר, עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, ושמן זית בקערה גדולה, העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
להעביר את הפסטה לקערה עם תערובת עגבניות, להוסיף את סלטה ריקוטה, ולזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.שיוך משקאות: Sibilla Falanghina Campi Flegrei, איטליה. פלנג ' ינה (באיטלקית: Falanghina) הוא זן ענבים עתיק הגדל במורדות הסלעיים של דרום איטליה. הוא הצביע ירוק, הערות צמחים מעורבב עם פרחים ופירות אבן רך. כל זה מגיע יחד זה יין בינוני, יבש, מה שהופך אותו דוגמה מצוינת של ענבים, כמו גם התאמה טובה עם המתכון הזה. בזיליקום ופטרוזיליה בסלט ישחקו על זיקה של היין לעשבי תיבול, בעוד הארטישוק ישתלב עם הירק שלו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ענביםענבים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה