סלט פסטה קר עם ארטישוק התינוק (Pinninos kin Iscarzofa)
סלט פסטה קר עם ארטישוק התינוק (Pinninos kin Iscarzofa) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוק התינוק, מיץ לימון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פסטה עם ארטישוק התינוק, מסקרפונה, אגוזי לוז, ארטישוקים לתינוקות ממולאים בסלט סרטנים, ו על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים.
הוראות
(אם אתה משתמש לבבות ארטישוק קפוא, להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה ולדלג ישירות לשלב 7.) למלא קערה גדולה, nonreactive באמצע הדרך עם מים ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון; להפריש.עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ את השלישי העליון עלים עם סכין משונן. משוך את העלים החיצוניים הכהים אחד אחד כדי לחשוף את העלים הפנימיים הצהובים העדינים. חתוך את תחתית הגבעול.
חותכים סביב החלק החיצוני של הארטישוק עם סכין קילוף כדי להסיר את בסיס העלים הקשוחים הנותרים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את העור הירוק הכהה מן הגבעול, להחליק את הקצוות שבו העלים היו מחוברים.
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו דרך העלים והגבעול. באמצעות כף קטנה, לגרוף בעדינות את לחנוק סגול קשה ואת פלומה נמצא בין העלים גזע; להשליך.
חותכים כל ארטישוק חצי לשניים שוב לאורכו ולמקם במי לימון שמורים. חזור עם שאר הארטישוקים.בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
הסר את רבעי הארטישוק ממי הלימון, ושחרר אותם לתוך המים הרותחים, ומבשל עד רק במכרז, על 3 עד 4 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הארטישוק לאמבט מי קרח מוכן עד מגניב.
לנקז שוב להתייבש טפיחה בין מגבות נייר. שמור את המים הרותחים.
מניחים את הנותרים 1 כף מיץ לימון, ארטישוק מבושל או מופשר, עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, ושמן זית בקערה גדולה, העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
להעביר את הפסטה לקערה עם תערובת עגבניות, להוסיף את סלטה ריקוטה, ולזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.שיוך משקאות: Sibilla Falanghina Campi Flegrei, איטליה. פלנג ' ינה (באיטלקית: Falanghina) הוא זן ענבים עתיק הגדל במורדות הסלעיים של דרום איטליה. הוא הצביע ירוק, הערות צמחים מעורבב עם פרחים ופירות אבן רך. כל זה מגיע יחד זה יין בינוני, יבש, מה שהופך אותו דוגמה מצוינת של ענבים, כמו גם התאמה טובה עם המתכון הזה. בזיליקום ופטרוזיליה בסלט ישחקו על זיקה של היין לעשבי תיבול, בעוד הארטישוק ישתלב עם הירק שלו.