סלט קבב עוף בגריל ואפרסק
אם יש לכם יוגורט, חרדל דיז'ון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלט קבב כבש בגריל, מלפפון, עגבניות ופיתה, סלט קבב עוף, ו בישול קל: קבב עוף עגבניות מתובל בגריל עם רוטב מנטה יוגורט.
הוראות
לטאטא מרכיבים יחד בקערה קטנה.
עוף במרינדה: לשים בשר 1/2 כוס רוטב בקערה בינונית; בואו לשבת 30 דקות בטמפרטורת החדר. אם משתמשים בשיפוד במבוק, להשרות במים 30 דקות.
הוסף מספיק מים (2 עד 4 כפות.) כדי שאר ההלבשה רזה מעט, ואז להירגע. הכן גריל לחום בינוני (350 עד 450).
להרכיב קבב: פתיל 1 טריז אפרסק 2 נתחי עוף על שיפוד. חזור, לאחר מכן להוסיף טריז אפרסק סופי. חוט שנותר שיפודים באותו אופן.
מבשלים בשר: באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. קבב גריל, מכוסה, עד השחמה ועוף מבושל דרך, כ 12 דקות, הופך פעם אחת עם מרית.
הפוך סלט: לסדר ארוגולה על צלחות ומפזרים בצל ופטרוזיליה.
מניחים קבב ליד כל סלט ומגישים עם רוטב שנותר.