תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קוסקוס ישראלי עם פפריקן מעושן. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, פלפל, לחתיכות 1/2 אינץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק הודו מעושן ומחבת קוסקוס ישראלית, סלט קוסקוס ישראלי, ו סלט עגבניות קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא את השמן, חומץ, פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מוסיפים 2 כוסות מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד הקוסקוס הוא רק מכרז והנוזל נספג, 9 עד 10 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים יחד את התרד, עגבניות, גבינה, פלפלים, פטרוזיליה, שקדים ומנטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
תוסיף את הקוסקוס ואת הרוטב. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.