תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קוסקוס ישראלי עם פפריקן מעושן. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, פלפל, לחתיכות 1/2 אינץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק הודו מעושן ומחבת קוסקוס ישראלית, סלט קוסקוס ישראלי, ו סלט עגבניות קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא את השמן, חומץ, פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול. מבשלים את הקוסקוס, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 2 כוסות מים ומלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד הקוסקוס הוא רק מכרז והנוזל נספג, 9 עד 10 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.