סלט קינואה Niçoise עם ויניגרט לימון-Caper
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניסואז סלט קינואה עם ויניגרט לימון-Caper. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות וקנו קינואה, זיתי קלמטן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. מתכונים דומים: סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper, סלט קינואה עם ויניגרט לימון טחינה, ו סלט קינואה אביב עם ויניגרט לימון דבש.
הוראות
יש לשטוף קינואה ביסודיות במים קרים לנקז היטב.
מניחים קינואה בסיר גדול עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים עד שרוב הנוזל נספג קינואה הוא מכרז, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך כ 5 דקות. מוך עם מזלג, להעביר קערה גדולה לקרר עד קריר, ערבוב מדי פעם.
מניחים ביצים בסיר, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר רותחים, להסיר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות. הפעל ביצים מתחת למים קרים כדי להתקרר; לקלף ורבע לאורכו.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה blanch עד מכרז, על 2 דקות.
מסננים, מעבירים שעועית מתחת למים קרים ומתנקזים שוב. מכסים ומקררים.
מקציפים יחד מיץ לימון וחרדל בקערה קטנה. טפטוף איטי בשמן, לטאטא כל הזמן. מערבבים צלפים. מתבלים עם פלפל.
פרוש קינואה על מגש הגשה. למעלה עם טונה, שעועית ירוקה, עגבניות, זיתים, בצל וביצים, יוצרים שורות של כל אחד.
טפטוף עם רוטב, העונה עם מלח ופלפל ומגישים.