קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סלט קינואה Niçoise עם ויניגרט לימון-Caper

סלט קינואה Niçoise עם ויניגרט לימון-Caper
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניסואז סלט קינואה עם ויניגרט לימון-Caper. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות וקנו קינואה, זיתי קלמטן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. מתכונים דומים: סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper, סלט קינואה עם ויניגרט לימון טחינה, ו סלט קינואה אביב עם ויניגרט לימון דבש.

הוראות

1
יש לשטוף קינואה ביסודיות במים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים קינואה בסיר גדול עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים עד שרוב הנוזל נספג קינואה הוא מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך כ 5 דקות. מוך עם מזלג, להעביר קערה גדולה לקרר עד קריר, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים ביצים בסיר, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. כאשר רותחים, להסיר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות. הפעל ביצים מתחת למים קרים כדי להתקרר; לקלף ורבע לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים שעועית ירוקה blanch עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים, מעבירים שעועית מתחת למים קרים ומתנקזים שוב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מקציפים יחד מיץ לימון וחרדל בקערה קטנה. טפטוף איטי בשמן, לטאטא כל הזמן. מערבבים צלפים. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
פרוש קינואה על מגש הגשה. למעלה עם טונה, שעועית ירוקה, עגבניות, זיתים, בצל וביצים, יוצרים שורות של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
טפטוף עם רוטב, העונה עם מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.