סלט קינואה עם גרגיר הנחלים, תפוזים, אבוקדו ושקדים, עם ויניגרט הדרים
סלט קינואה עם גרגיר הנחלים, תפוזים, אבוקדו ושקדים, עם ויניגרט הדרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תפוזים, בצל, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט הדר, אבוקדו וקינואה עם כוסברה-סיד ויניגרט, שומר, גרגיר הנחלים וסלט כתום עם ויניגרט הדרים, ו סלט קינואה עם עוף, אבוקדו ותפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1-3 / 4 כוסות מים 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני.
להוסיף את קינואה ולהפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל עד קינואה מכרז, על 15 דקות. להפריש להתקרר.
מקציפים יחד את מיץ הלימון, מיץ תפוזים ודבש.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לזרוק קינואה עם כ 1/4 של ההלבשה ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. מחלקים בין צלחות הגשה או מקום על מגש גדול. לזרוק ירקות, מגזרים כתומים, אבוקדו, בצל, ושקדים בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עצור קינואה עם ירקות לבושים ומגישים מיד.