סלט קיסר בגריל עם מיסו צהוב
המתכון סלט קיסר בגריל עם מיסו צהוב יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם בגט, לבבות רומיין, דבק מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט תפוחי אדמה מיסו עם שעועית שעווה צהובה, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט קיסר עם עוף בגריל קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את מיסו, שום, גרידת לימון ומיץ לימון עם 2/3 כוס השמן בקערה עד חלקה.
להקציף ב 1/4 כוס מים כדי לדלל את ההלבשה.
מוסיפים 1 כוס של פרמזן ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל גדולה או גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
חותכים את הרומיין ואת רדיקיו ברבעים לאורך, משאיר חלק מהגזע מחובר לכל רבעון.
מברישים את הרומיין ואת הרדיקיו בנדיבות עם רוטב מיסו קיסר. גריל עד העלים החיצוניים הם חרוך קלות, על 3 דקות בסך הכל. אין להצטופף הגריל; גריל בקבוצות במידת הצורך.
לזרוק את השרימפס עם 1 כף שמן ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
להעביר לקערת ערבוב ולזרוק עם 2 כפות של רוטב קיסר מיסו.
מברשת החלק הפנימי של באגט עם השמן שנותר ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מקום לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים עד חרוך קל וחימם דרך, על 3 דקות.
כדי להרכיב, לחלק את רומיין בגריל ו radicchio בין 4 צלחות גדולות. לפזר כמות שווה של שרימפס על כל צלחת ומפזרים הכל עם פרמזן הנותרים.
מגישים עם הלחם בגריל ורוטב מיסו קיסר שנותר בצד.