עם כפית נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קרוטונים: מחממים תנור ל 400 מעלות
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים שמן ותבלינים יחד
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
לזרוק קוביות לחם עם תערובת שמן
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים קוביות לחם על מחבת סדין באופן שווה
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, מתהפך קרוטונים חצי דרך כדי לפנק את הביצה: בזהירות למקם ביצה במים רותחים, רק מכסה את הביצה.כבה חום ולתת לשבת במשך 1 דקה.מיד להסיר ביצה מן הביצה מים חמים ולתת מגניב באמבט קרח.הרכבת הסלט: בקערה גדולה, שום מחית, מלח, אנשובי, כוסברה קצוצה וחרדל עם 2 מזלגות כדי ליצור משחה עבה, העונה עם פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אנשובי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לפצח ביצה מפונקת לתערובת ולהכות בקצרה, להוסיף את מיץ לימון ולהכות עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)
7
לאט להוסיף את שמן הזית תוך המשך להכות תערובת עם מזלג צריך להיות עקביות קלה, שמנת
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8
מוסיפים את תערובת הגבינה המגורדת ומערבבים לשלב
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
9
להתלבש בעדינות את עלי רומיין על ידי גלגול העלים בקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מניחים כל עלה על מגש עם כף למעלה
11
מניחים את קרוטונים בקערה עם שאריות ההלבשה ומערבבים בקצרה.כפית קרוטון ותערובת רוטב לתוך כל אחד מעלי הרומיין, באותה מידה
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
רומיין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מקשטים עם כמה עלי כוסברה וחלפנוס פרוס
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
13
מתבלים בפלפל שחור סדוק ומגישים.אפשר לאורחים לתפוס את העלה ביד או להציע להם סכין ומזלג
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך