קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר בסיסי הטוב ביותר

סלט קיסר בסיסי הטוב ביותר
עם כפית נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרוטונים: מחממים תנור ל 400 מעלות
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים שמן ותבלינים יחד
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
לזרוק קוביות לחם עם תערובת שמן
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים קוביות לחם על מחבת סדין באופן שווה
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, מתהפך קרוטונים חצי דרך כדי לפנק את הביצה: בזהירות למקם ביצה במים רותחים, רק מכסה את הביצה.כבה חום ולתת לשבת במשך 1 דקה.מיד להסיר ביצה מן הביצה מים חמים ולתת מגניב באמבט קרח.הרכבת הסלט: בקערה גדולה, שום מחית, מלח, אנשובי, כוסברה קצוצה וחרדל עם 2 מזלגות כדי ליצור משחה עבה, העונה עם פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אנשוביאנשובי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטוניםקרוטונים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לפצח ביצה מפונקת לתערובת ולהכות בקצרה, להוסיף את מיץ לימון ולהכות עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)(קיבלר)
7
לאט להוסיף את שמן הזית תוך המשך להכות תערובת עם מזלג צריך להיות עקביות קלה, שמנת
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8
מוסיפים את תערובת הגבינה המגורדת ומערבבים לשלב
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
להתלבש בעדינות את עלי רומיין על ידי גלגול העלים בקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מניחים כל עלה על מגש עם כף למעלה
11
מניחים את קרוטונים בקערה עם שאריות ההלבשה ומערבבים בקצרה.כפית קרוטון ותערובת רוטב לתוך כל אחד מעלי הרומיין, באותה מידה
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רומייןרומיין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מקשטים עם כמה עלי כוסברה וחלפנוס פרוס
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
13
מתבלים בפלפל שחור סדוק ומגישים.אפשר לאורחים לתפוס את העלה ביד או להציע להם סכין ומזלג
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך