סלט קפרזה עגבניות צלויות
סלט קפרזה עגבניות צלויות דורש כשעתיים ו-38 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 18 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 339 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, עגבניות שזיפים ומוצרלה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , שהוא מוצק. נסו סלט קפרזה עגבניות צלויות בלסמי , סלט עגבניות צלויות ובורטה קפרזה וסלט קפרזה עגבניות צלויות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-275 מעלות F.
מסדרים את העגבניות בשכבה אחת על תבנית עם צדדים חתוכים כלפי מעלה.
מטפטפים 1/4 כוס שמן זית ואת החומץ הבלסמי.
מפזרים את השום, הסוכר, 1 1/2 כפיות מלח ו- 1/2 כפית פלפל. צולים שעתיים עד שהעגבניות מתרכזות ומתחילות להתקרמל. מניחים לעגבניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים את המוצרלה לפרוסות בעובי מעט פחות מ-1/2 אינץ'. אם פרוסות המוצרלה גדולות מהעגבניות, חותכים את פרוסות המוצרלה לשניים.
שכבו את העגבניות לסירוגין עם המוצרלה על מגש ומפזרים מעל את הבזיליקום.
מפזרים קלות מלח ופלפל ומזלפים קלות שמן זית.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, קיאנטיname, ורדיקיו., Gruener Veltliner, Trebbiano
סלט קפרזה עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וקיאנטי. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.