סלט רוטיני עם רוטב זית קלמטה
סלט Rotini עם רוטב זית Kalamatan עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 157 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הרוטיני, הפרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם זית ופטרוזיליה, כתום, ארוגולה, וסלט זית קלמטן, ו אבטיח, עגבנייה, סלט זית Kalamatan.
הוראות
חותכים פלפל אדום חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל אדומים וצהובים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף וקוביות; מניחים בקערה גדולה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
הוסף שעועית ירוקה לפסטה במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מוסיפים את תערובת הפסטה, העגבניות, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פרושוטו) לפלפלים; מטילים היטב.
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שום ושאלות למחבת. מבשלים 15 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מניחים את תערובת השום, חומץ, ושאר החומרים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק היטב.