קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט רוטיני עם רוטב זית קלמטה

סלט רוטיני עם רוטב זית קלמטה
סלט Rotini עם רוטב זית Kalamatan עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 157 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הרוטיני, הפרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם זית ופטרוזיליה, כתום, ארוגולה, וסלט זית קלמטן, ו אבטיח, עגבנייה, סלט זית Kalamatan.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים פלפל אדום חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים חצאי פלפל אדומים וצהובים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף וקוביות; מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הוסף שעועית ירוקה לפסטה במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
ניקוז.
9
מוסיפים את תערובת הפסטה, העגבניות, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פרושוטו) לפלפלים; מטילים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שום ושאלות למחבת. מבשלים 15 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את תערובת השום, חומץ, ושאר החומרים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי