סלט שוק אמצע הקיץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לך מלפפונים קירבי, ראשי חסה ביב, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט ארטישוק אמצע הקיץ, עוגת ספוג אמצע הקיץ, ו Cakespy: Creamsicles של ליל קיץ.
הוראות
1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הלפת ומרתיחים על חום מתון עד רק רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הלפת למגש. חזור עם הגזר, מבשל אותם במשך 3 דקות, ולאחר מכן את הבצל, מבשל אותם במשך 2 דקות. מקררים את הירקות עד שמצוננים. תחצי את הלפת ותחתכי בעובי את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה קטנה, לטאטא את שמן הזית עם חומץ, שמן אגוז וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערת סלט גדולה, לזרוק את החסה ביב עם תרד, בוק צ ' וי, מלפפונים, בזיליקום, ספריגים chervil ואת הירקות המבושלים.