סלט שלוש שעועית
סלט שלוש שעועית יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 137 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, חומוס, חרדל דיז'וןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה, תירס קלוי וסלט שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולקצוץ. מבשלים edamame ו haricots verts במים רותחים 4 דקות; לשטוף עם מים קרים, ולנקז.
מערבבים פלפל, תערובת אדממה, חומוס, מלח ופלפל בקערה בינונית.
שלב שאלוט ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף רוטב על תערובת שעועית; לזרוק.