קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שליו פריך מעושן

סלט שליו פריך מעושן
אם יש לך מים, ויסקי, נתחי היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן, מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שלב שמן בוטנים הבא 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להוסיף שליו. חותם וצנן 1 שעה, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הסר שליו מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שליושליו
4
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
5
מסננים גושי עץ ומניחים על גחלים.
6
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים שליו על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן. תעשן 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
8
בואו לעמוד 30 דקות.
9
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
יוצקים שמן צמחי לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
11
החזק שליו על ידי הרגליים, לטבול לתוך הבלילה, ציפוי ביסודיות. שליו מטגנים בקבוצות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
לזרוק ירקות עם רוטב בורבון 1/4 כוס; מקום על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם שליו; לחלק פרוסות אגס והמרכיבים הנותרים באופן שווה בין סלטים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ירוקירוק
שליושליו
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
14
מגישים עם נשאר ההלבשה.