אם יש לך מים, ויסקי, נתחי היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן, מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שלב שמן בוטנים הבא 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להוסיף שליו. חותם וצנן 1 שעה, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שליו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הסר שליו מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
שליו
4
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
5
מסננים גושי עץ ומניחים על גחלים.
6
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים שליו על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן. תעשן 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליו
8
בואו לעמוד 30 דקות.
9
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
יוצקים שמן צמחי לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
11
החזק שליו על ידי הרגליים, לטבול לתוך הבלילה, ציפוי ביסודיות. שליו מטגנים בקבוצות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שליו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
לזרוק ירקות עם רוטב בורבון 1/4 כוס; מקום על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם שליו; לחלק פרוסות אגס והמרכיבים הנותרים באופן שווה בין סלטים.