אם יש לכם מים, גבינת שמנת, תערובת ג'לטין בטעם פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: סלט חמוציות חגיגי-אננס ג'לי, פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, ו סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח.
הוראות
1
יוצקים מיץ מאננס מרוסק ורוטב חמוציות בכוס מדידה ומוסיפים מספיק מים כדי שווה 2 כוסות של נוזל; מביאים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
רוטב חמוציות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולהמיס ג ' לטין פטל בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם פטל
3
יוצקים ג ' לטין לתוך קערה ומקררים עד סט חלקי, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקציפים גבינת שמנת עם מיונז בקערה עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להכות חלקית להגדיר ג ' לטין לתערובת גבינת שמנת. בעדינות לקפל 1 כוס מוקצף ציפוי לתוך התערובת. מערבבים אננס כתוש, רוטב חמוציות, תפוח, ואגוזים לתערובת ג ' לטין.