סלט שעועית גן
סלט שעועית גן נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חומץ תפוחים, סוכר, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: עגבניות שרי, שעועית ירוקה וסלט שעועית שעווה עם פירורי לחם עשבי תיבול מתוך ' ספר הבישול של גן המטבח, סלט גן שלוש שעועית, ו סלט שעועית גן.
הוראות
משרים את הבצל הקצוץ במים קרים, 10 דקות.
הקציפו את החומץ, הסוכר ו 1/2 כפית המלח בקערה גדולה, ואז הקציפו פנימה את שמן הזית.
מסננים את הבצל ומייבשים ואז מוסיפים לרוטב. מערבבים פנימה את השעועית הלבנה.
הביאו לרתיחה סיר מים מומלחים.
מוסיפים את השעועית הירוקה ו / או השעווה ומבשלים עד שהם רכים, 4 עד 5 דקות.
מסננים את השעועית ואז צוללים לקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול.
מסננים שוב, מייבשים ומוסיפים לסלט. מרינדים בטמפרטורת החדר, זורקים מדי פעם, בערך 1 שעה.
לפני ההגשה מערבבים את הפטרוזיליה והעירית לסלט ומתבלים במלח ופלפל.