סלט שעועית חמוץ מתוק
אם יש לך בערך 24 שעות ו -25 דקות לבלות במטבח, סלט שעועית חמוץ מתוק עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 369 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן סלט, סוכר, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט שעועית חמוץ מתוק, תבשיל שעועית שעורה מתוק וחמוץ, ו טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים.
הוראות
מניחים את כל השעועית, הפלפל הירוק, הבצל והפימנטוס בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את השמן והסלרי. בסיר שלבו את החומץ, הסוכר, המלח, הפלפל ומרק העגבניות. מביאים לרתיחה ויוצקים על הירקות. זורקים את התערובת קלות עם 2 מזלגות. עשו זאת מספר פעמים כשהתערובת מתקררת. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה. הסלט יהיה טוב יותר אם יישמר צונן 24 שעות לפני ההגשה.
מסננים ושומרים נוזלים לפני ההגשה; זה יישמר מספר ימים. ניתן לשפוך את הנוזל השמור על השאריות.
מוסיפים עוד סוכר, אם רוצים.