סלט שעועית ירוקה בגריל עם ויניגרט עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית ירוקה בגריל עם ויניגרט עדשים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך פנצ'טה עבה, עגבניות, שאלוט—1, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז, שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ו סלט שעועית ירוקה עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העגבניות בתבנית אפייה קטנה, בצד לחתוך למעלה.
מוסיפים את הבזיליקום, עלה דפנה, שום ושאלות חצויות.
מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים את העגבניות במשך כ 2 שעות, עד רך מאוד.
בואו להתקרר מעט. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העגבניות לצלחת ולשבור אותם מעט. שמור את שמן העגבניות. זרוק את הבזיליקום, עלה דפנה, שום ושאלוט.
בסיר קטן, מחממים 1 כפית שמן עגבניות עם חצי שאלוט טחון ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים את העדשים ו -3 כוסות מים; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה עד העדשים הם מכרז, 15 דקות; לנקז ולהעביר לקערה גדולה. מערבבים בחומץ, אורגנו, 1/4 כוס שמן העגבניות ושאר שאלוט טחון. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק. בקערה בינונית, לזרוק את השעועית הירוקה עם 1 כף של שמן עגבניות ועונה עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, 2 דקות.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עגבניות.
מוסיפים את pancetta חתוך לקוביות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 6 דקות.
מוסיפים את pattypans ואת הפלפל האדום כתוש, מתבלים במלח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הקלויות ושעועית ירוקה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. כפית את תערובת הירקות על 4 צלחות טפטוף חצי vinaigrette עדשים על גבי.
הוסף את ארוגולה לויניגרט עדשים הנותרים וזורק. תלולית את הארוגולה על סלט שעועית ירוקה ומגישים.