סלט שרימפס ואספרגוס עם ויניגרט תפוז-מיסו
סלט שרימפס ואספרגוס עם ויניגרט תפוז-מיסו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך אספרגוס, מים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט אטריות סובה עם ויניגרט מיסו כתום, סלט אספרגוס ושרימפס עם ויניגרט שמיר לימון, ו שרימפס, סלט תפוזים וזיתים עם ויניגרט שרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף אספרגוס; לבשל 4 דקות או עד פריך-מכרז.
הסר עם כף מחורצת. לצלול לתוך מי קרח, ולנקז.
מוסיפים את השרימפס למים רותחים; מבשלים 3 דקות או עד שהשרימפס נעשה.
מסננים ולצלול לתוך מי קרח; לנקז.
מניחים את האספרגוס, שרימפס, ופלפל פעמון בקערה גדולה; צמרמורת.
מערבבים מיסו ומיץ לימון; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים קליפת תפוז ואת שאר החומרים; מערבבים היטב.
יוצקים מעל תערובת אספרגוס; לזרוק היטב מעיל.