סלט שרימפס טמפורה
סלט שרימפס טמפורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. אם יש לך בירה, תערובת בטמפורה, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון, טמפורה (שרימפס) , ו שרימפס טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
לטאטא יחד תערובת הבלילה טמפורה, בירה, ו fajita תיבול בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 32
לטבול שרימפס בבלילת טמפורה, מתנער עודף. שרימפס מטגנים, בקבוצות, 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב; לנקז על מתלה חוט על מגבות נייר.
מערבבים בקערה הגשה; למעלה עם שרימפס.
מגישים עם התוספות הרצויות.
הערה: בדקנו עם תערובת פירות ים Tempura Golden Dipt של מקורמיק
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו