זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל ירוק, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: סלט פירות יער עם ויניגרט לימון, סלט ארוגולן ושומר עם ויניגרט לימון-הרב, ו בקלה שחורה מוקפצת עם שאלוט-ויניגרט לימון וסלט עשב טרי.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול, ולהביא לרתיחה.
2
הוסף שרימפס, ומבשל 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ושוטפים במים קרים. מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים פלפל ואת המרכיבים הבאים 5 בקערה גדולה; להוסיף שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מלח ים ופלפל, וזורקים קלות כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים מיד, או להירגע עד 24 שעות.
7
* כדי לחסוך זמן, תחליף קלופים, שרימפס מבושלים ממדור פירות הים של הסופרמרקט שלך ולהמשיך עם צעד
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.