קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סלט שרימפס פיקנטי וגבינת עיזים צ'ילה ירוקה

סלט שרימפס פיקנטי וגבינת עיזים צ'ילה ירוקה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט שרימפס חריף וגבינת עיזים צ'ילה ירוקה. מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 700 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -52 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, חומץ יין אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל ירוק צ'ילה וגבינת עיזים , בורגר צ'ילה ירוק וגבינת עיזים דרום-מערבית , ובורגר בייקון ירוק צ'ילי עם גבינת עיזים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות. מערבבים בקערה את אבקת האנצ'ו צ'ילי, הסוכר החום הבהיר, הצ'ילה דה ארבול, הקינמון והכמון, ומניחים בצד. בקערה בגודל בינוני מניחים את השרימפס. ממליחים ומפלפלים את השרימפס באגרסיביות. לאחר מכן, מפזרים את השרימפס עם תערובת התבלינים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השרימפס על תבנית עם נייר אפייה ומטפטפים שמן. צולים במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהם רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את הארוגולה בקערה, מטפטפים מעט מוויניגרט צ'ילה מעושן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הארוגולה המתובלת בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 6 שרימפס מסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מורחים את הגופרטים בגבינת העיזים הירוקה צ'ילה ומניחים לצד כל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מטפטפים עוד מהוויניגרט והכוסברה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
7
מערבבים חומץ, צ'יפוטלה וכוסברה בבלנדר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לקבלת אמולסיה. מתבלים בדבש, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מחממים שמן במחבת בינונית גבוהה ל-360 מעלות F. פורסים תפוחי אדמה על מנדולינה לגאפרטס. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג וממליחים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מניחים צ'ילי וגבינת עיזים במעבד מזון ומעבדים עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arbol דה צ'ילהאבקת arbol דה צ'ילה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה, שטוף ומיובשארוגולה, שטוף ומיובש2baking potatoes, like russets, washed and peeledbaking potatoes, like russets, washed and peeled4481 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה12 כפיות אבקת שוםמחית פלפל צ'יפוטלה באדובומחית פלפל צ'יפוטלה באדובו12 כפיות אבקת שוםמחית פלפל צ'יפוטלה באדובומחית פלפל צ'יפוטלה באדובו4שרימפס וורידיםChopped Cilantro, for garnishChopped Cilantro, for garnish4דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזיםגבינת עיזים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שוםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר12 כפיות אבקת שוםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםפלפל poblano, קלוי, קלופים, זרע וקצוץפלפל poblano, קלוי, קלופים, זרע וקצוץ641 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אורזחומץ יין אורז4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי24largesשרימפס, פגז ו deveinedשרימפס, פגז ו deveined

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. השרדונה של Vigilance עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
ערנות שרדונה
ערנות שרדונה
בגבהים הנעים בין 1,400 ל-3,000 רגל וממוקם בבסיס הר קונוקטי, פעם הר געש פעיל, ה-Red Hills AVA כולל גבעות מתגלגלות, קרקעות וולקניות אדומות ובריזת אפקט אגם מהאגם קליר, אחד האגמים הטבעיים העתיקים ביותר בצפון אמריקה. . הפרי ליין זה היה 70% חבית מותסס ליצירת עושר קרמי. חלק מהפרי עבר תסיסה מאלו-לקטית כדי להוסיף שכבות חמאתיות ומורכבות ליין. ליין בצבע קש זהוב זה יש ניחוחות של תפוח ירוק וטעמים טרופיים מרעננים.