אם יש לך פלפל, חומץ יין, מקטעים כתומים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במגזרים הכתומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אמברוזיה טרופי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חטיפי אפרסק גרגר שלם אוכמניות + מחיקת גרגר שלם, סלט חמש גרגרים, ו סלט שלושה גרעינים.
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב אורז, 1 1/2 כוסות מים, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה. מערבבים ומכסים; להפחית את החום לרתיחה ומבשלים במשך 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות מכוסה. Fluff עם מזלג ולהתאים תיבול במידת הצורך. השתמש לפי הצורך.