סלט תירס וארוגולה
תירס וסלט ארוגולה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 192 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, צנוניות, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוגולה, סלט תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט תירס קיץ מעל ארוגולה, ו ארוגולה, תירס, סלט ביצים ושעועית.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף חומץ, שאלוט, חרדל, ומלח עד עבה emulsified. בהדרגה להקציף בשמן זית.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים גרעיני תירס ומבשלים 1 דקה; לנקז, לשטוף עם מים קרים עד קריר, ולנקז שוב. בקערה גדולה, לשלב תירס, צנוניות, ארוגולה.
במכתש, למחוץ קלות זרעי כוסברה (או להניח זרעים בשקית פלסטיק zip-lock ולרסק עם פטיש או סיכה מתגלגל).
יוצקים רוטב על תערובת ארוגולה ומערבבים בעדינות את המעיל.
מפזרים סלט עם זרעי כוסברה כתוש.