סלט תירס טרי
אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, אוזני תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תירס טרי-מן-Cob, סלט תירס טרי, ו סלט תירס טרי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס במשך 3 דקות עד עמילן הוא פשוט נעלם.
מסננים וטובלים אותו במי קרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע. כאשר התירס הוא מגניב, לחתוך את הגרעינים את קלח, חיתוך קרוב קלח.
לזרוק את הגרעינים בקערה גדולה עם בצל אדום, חומץ, שמן זית, מלח ופלפל. רגע לפני ההגשה, לזרוק בזיליקום הטרי. טעם לתבלינים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.