סלט תירס טרי וארוגולה
סלט תירס טרי וארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההזדקנות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 103 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, שמן זית, פלפל ובזיליקום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט קישואים וארוגולה סופר טרי , סלט ארוגולה עם ויניגרט פטל טרי , וסלט ארוגולה אפרסק ומוצרלן טרי .
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את מרכיבי הוויניגרט עד שהם מתערבבים.
מברישים תירס בשמן; לצלות, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום 8-10 דקות או עד שהתירס פריך-רך ושחום, הופכים מדי פעם. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים את קלחי התירס ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים לתירס ארוגולה, עגבניות ואגוזי פקאן.
מטפטפים מחצית מהוויניגרט; לזרוק למעיל. למעלה עם גבינה; להגיש מיד. מכסים ומקררים את שאר הוויניגרט לשימוש מאוחר יותר.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה Dutton-Goldfield Dutton Ranch עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-43 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 הייתה עוד עונת גידול כוכבת בעמק הנהר הרוסי; אביב חם, מזג אוויר נהדר של פריחה, ועונת הבשלה מתונה ארוכה. הבלוקים שלנו עבור תערובת Dutton Ranch נקצרו בין ה-9 בספטמבר ל-11 באוקטובר; הפרי היה נקי ובשלה להפליא, ונתן לנו יינות עם עמוד השדרה החומצי וטעמי פרי הדר ופירות אבן שאנחנו כל כך אוהבים מהשכונה שלנו. היין הזה הוא על רעננות ואיזון: באף הוא מוביל עם תווים לימון מאייר, אגס ומינרלים, עם גוון טרופי וג'ינג'ר. בפה, העסיסיות של העונה הזו מאוזנת על ידי חומציות מוצקה וליבת פרי מתפתחת שגורמת לך לחזור. כדור חמצמץ לימון, אגס בשל ומגע של תפוח ירוק ממלאים את פרופיל הפרי, בעוד המינרליות הפלדה והשמנת המתוקה מוסיפים מורכבות שאנחנו אוהבים ביין הזה. אלכוהול מתון והחומציות העסיסית המיוחדת של גרין ואלי מקלים על גימור ההדר/ג'ינג'ר הרענן והמתמשך. זהו יין שמתפתח בכוס ויתגמל בקלות 5 שנים של יישון במרתף, אבל שניהם יהוו אתגר עם הפיתוי המיידי שלו.