קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה
סלט תירס עם קרוטוני טמאלה הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס, סוכר, חמאה וכוסברה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם קרוטוני לחם תירס , עוגות טמלה תירס מתוק וצ'ילי עם מילוי טמלה תירס .

הוראות

1
מניחים 2 כוסות תירס במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה
ציוד שתשתמש בו
6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את מסה חרינה וקמח עד שנוצר בצק רך; מקפלים פנימה את התירס הנותר. בעזרת ידיים רטובות, מהדקים את הבצק לתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים בחום 400 במשך 20 דקות. מנקדים את הבצק ל-1-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים 4-6 דקות יותר או עד להזהבה. חותכים מיד לאורך הקווים המנוקדים; מצננים בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב. בקערה גדולה מערבבים את התירס, העגבניות, הבצל, הג'יקמה, הכוסברה, מיץ הליים והג'לפנו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
JicamaJicama
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים לציפוי; מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
7
מפזרים גבינה וקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מגישים מיד.

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראבוקדו בשל, קלופים וקוביותאבוקדו בשל, קלופים וקוביות151פלפל האבנרוחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך601 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן283פלפל האבנרויכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטביכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטב1אוראו ממולאים כפוליםפלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובופלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובו31פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4פלפל האבנרוכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה495פלפל האבנרוfrozen corn, dividedfrozen corn, divided298פלפל האבנרועגבניות ענבים, קצוץעגבניות ענבים, קצוץ1פלפל חלפיניו, זרעי טחוןפלפל חלפיניו, זרעי טחון65פלפל האבנרוקצוץ מקולף jicamaקצוץ מקולף jicama611 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות114פלפל האבנרוגויה סאזוןגויה סאזון561 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1אוראו ממולאים כפוליםתערובת רוטב סלט חוות חמאהתערובת רוטב סלט חוות חמאה1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק84פלפל האבנרותערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה67פלפל האבנרותערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1kgsפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוטפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Premonition Cellars פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.