סלט תירס עם קרוטוני טמאלה הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס, סוכר, חמאה וכוסברה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם קרוטוני לחם תירס , עוגות טמלה תירס מתוק וצ'ילי עם מילוי טמלה תירס .
6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את מסה חרינה וקמח עד שנוצר בצק רך; מקפלים פנימה את התירס הנותר. בעזרת ידיים רטובות, מהדקים את הבצק לתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Premonition Cellars פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.