סלט תפוחי אדמה Cajun עם נקניקיות Andouille
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה Cajun עם נקניקיות Andouille, נקניקיית הגמבו Cajun Andouille, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניקיות; sauté עד חום, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר וניקוז.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל רק עד רך, ערבוב מדי פעם, על 9 דקות.
להקציף חומץ, רוטב פלפל וחרדל בקערה גדולה.
להעביר תפוחי אדמה חמים לקערה עם תערובת חומץ לזרוק בעדינות. מערבבים בעדינות בנקניקיות, פלפל, סלרי, בצל ירוק ושמן 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.