סלט תפוחי אדמה אדומים חם
סלט תפוחי אדמה אדום חם עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 76 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ושלם 30 מכיל 201 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לך חומץ, סלרי, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון ספונקולרי של 38%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוחי אדמה אדומים וכחולים - המקור, סלט ביצת תפוחי אדמה א לה תפוחי אדמה חמים, וסלט ג'לו חם אדום.
הוראות
מנקים ומקרצפים תפוחי אדמה לאפייה. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב, כ-15 דקות.
מסננים, מצננים וחותכים לפרוסות עבות; מניחים פרוסות בקערה גדולה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד לפריכות. מערבבים את הבצל והסלרי לתוך המחבת ומבשלים בעדינות עד שהירקות מצהיבים.
ממיסים את קוביית החמין במים רותחים ומערבבים פנימה את החומץ, המלח והפלפל.
יוצקים את תערובת המרק למחבת עם תערובת הבייקון/בצל ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את הביצה לאט, תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה מעט.
יוצקים את תערובת הירקות על תפוחי האדמה, מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים קלות.