סלט תפוחי אדמה בגריל
סלט תפוחי אדמה בגריל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם רוטב לימון-עשב, גבינת פטה, תפוחי אדמה fingerling, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים, ו סלט תפוחי אדמה פינגרלינג (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; לבשל 10 דקות או עד פריך במכרז.
ניקוז. מעיל תפוחי אדמה עם ספריי בישול.
מניחים תפוחי אדמה על סבכת בישול של גריל, גריל, מכוסה מכסה גריל, 8 עד 10 דקות או עד מכרז, מפנה מדי פעם.
הסר מן הגריל, בעדינות לזרוק תפוחי אדמה חמים עם רוטב.
מעבירים למגש, ומפזרים גבינה ושקדים.