סלט תפוחי אדמה בגריל נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מנות ראשונות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 132 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, עירית, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט בצל ירוק בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מניחים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מזלפים שמן זית ומוסיפים פתיתי מלח, פלפל ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
פלפל
מלח
5
שלב עד לציפוי טוב.
6
שים את תפוחי האדמה ישירות על הגריל וסגור את הגריל. הופכים תפוחי אדמה לצד השני לאחר 3 עד 5 דקות. כשמוכנים, מניחים חזרה לקערה ומוסיפים את הבצל והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצל
בייקון
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
7
מזלפים תפוחי אדמה עם רוטב, זורקים ומגישים מעוטרים בעירית.