סלט תפוחי אדמה בגריל בסגנון צרפתי
המתכון בסגנון צרפתי סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 483 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל תבואה, צלפים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, סלט שרימפס בסגנון צרפתי, ו סלט עדשים חם בסגנון צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר בינוני.
מוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 8 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ולתת מגניב לחתוך לחצי.
מחממים את הגריל עד בינוני.
בקערה גדולה לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/4 כוס השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חום זהוב קלות, על 4 דקות. הפוך את תפוחי האדמה ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות יותר.
בעוד תפוחי האדמה צולים, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, ו 1/4 כוס שמן בקערה גדולה, להוסיף את הבצל האדום, cornichon וצלפים ומערבבים לשלב.
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ומיד להוסיף לקערה עם מרכיבים אחרים בעדינות לערבב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.