קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

סלט תפוחי אדמה בגריל בסגנון צרפתי

סלט תפוחי אדמה בגריל בסגנון צרפתי
המתכון בסגנון צרפתי סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 483 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל תבואה, צלפים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, סלט שרימפס בסגנון צרפתי, ו סלט עדשים חם בסגנון צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים תפוחי אדמה ולתת מגניב לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בקערה גדולה לזרוק את תפוחי האדמה עם 1/4 כוס השמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חום זהוב קלות, על 4 דקות. הפוך את תפוחי האדמה ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בעוד תפוחי האדמה צולים, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, ו 1/4 כוס שמן בקערה גדולה, להוסיף את הבצל האדום, cornichon וצלפים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ומיד להוסיף לקערה עם מרכיבים אחרים בעדינות לערבב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
11
מקשטים עם chervil קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil