אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה בגריל עם רוטב בלסמי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בייבי תרד, שאלוט, פלפל ותירס. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם רוטב בלסמי , סלט סלמון בגריל עם רוטב ירקות ובלסמי , וסלט תפוחי אדמה מוקפצים עם רוטב מייפל בלסמי .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לנקז; לזרוק תפוחי אדמה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
3
מניחים תפוחי אדמה בווק גריל או סלסילה. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-12 דקות או חום זהוב, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא מבושל חלקית אך לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שום ובצלצלי שאלוט; מבשלים 1-2 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה את החומץ, החרדל והפלפל. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
מטפטפים על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות לציפוי.