סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון נטול לקטוז מגיש 11 . זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם בשר חזיר, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה קיטור, מכוסה, 10 דקות או עד מכרז.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף.
מערבבים היטב עם מקציף, מערבבים היטב עם טפטוף, מערבבים היטב, מערבבים היטב עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והפלפל; זורקים בעדינות למעיל. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את הבייקון והפטרוזיליה; לזרוק בעדינות.