סלט תפוחי אדמה בצל ירוק
סלט תפוחי אדמה בצל ירוק דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. . גשו לסופר וקנו מיונז אמיתי, בצל ירוק, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו סלט תפוחי אדמה בצל ירוק, סלט בטטה ובצל ירוק צלוי, ו תפוחי אדמה כחולים חמים וסלט בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר 4 ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף מלח. להפחית את החום נמוך ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז; לנקז להתקרר מעט. חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים Hellmann ' s® או הטוב ביותר מזונות® מיונז אמיתי, חומץ, פלפלים חלפיניו, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מערבבים את החומרים הנותרים וזורקים בעדינות. עונה, אם תרצה, עם מלח ופלפל נוספים.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.