סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחי אדמה, חומץ יין, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מפזרים 2 כפות חומץ.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל וקילבסה למחבת; מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף חומץ 1 / 4cup, מרק, ובייקון. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה. מערבבים זרעי קימל, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת חומץ על פרוסות תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות.