סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם מסתובב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 2 . זה מנות ראשונות יש 277 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 25-30 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ושוטפים במים קרים.
חותכים תפוחי אדמה ל-1/4 אינץ'. פרוסות; מניחים בצד.
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר.
מסננים, שומרים 2 כפיות טפטופים.
בטפטופים הקפיצו את הבצל עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, זרעי הסלרי והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מים, חומץ וסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום לנמוך.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבייקון; מערבבים בעדינות.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!