סלט תפוחי אדמה גרמני חם III
סלט תפוחי אדמה גרמני חם III עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 388 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, חומץ מזוקק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -30 דקות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד, שמירה על טפטוף.
מטגנים בצל בטפטופי בייקון עד שהם זהובים-חומים.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי, ופלפל.
מוסיפים את הבצלים המוקפצים ומבשלים ומערבבים עד מבעבע, ואז מסירים מהחום. מערבבים במים וחומץ, ואז לחזור לתנור ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים במשך דקה אחת. בזהירות מערבבים בייקון ותפוחי אדמה פרוסים לתערובת חומץ / מים, ערבוב בעדינות עד תפוחי אדמה מחוממים דרך.