סלט תפוחי אדמה גרמני חם רזה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 4 ליטר, מניחים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף מים רק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה, 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
4
ניקוז; מגניב מעט.
5
חותכים לפרוסות.
6
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
ניקוז על מגבות נייר. קוצצים בייקון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
להסיר ולהשליך טיפות בייקון ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להוסיף שמן; חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. מערבבים בקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי ופלפל. מערבבים בהדרגה במים, חומץ וחרדל. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
חרדל
חומץ
בצל
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
מלח
11
מערבבים בתפוחי אדמה ובייקון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב. כדי לשרת, מפזרים פטרוזיליה.
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.