קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני מהיר

סלט תפוחי אדמה גרמני מהיר
סלט תפוחי אדמה גרמני מהיר הוא תוספת שמגישה 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 225 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. תמורת 71 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך מים, בצל, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל אירופאי. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני וסלט תפוחי אדמה גרמני.

הוראות

1
בסיר לחץ, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל. מערבבים בקערה את החומץ, המים, הסוכר, 2 כפות פטרוזיליה, מלח, חרדל ופלפל; יוצקים על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
סגור את המכסה היטב; הנח וסת לחץ על צינור האוורור. מביאים את הכיריים ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים 5 דקות. (ווסת הלחץ צריך לשמור על תנועת נדנוד יציבה איטית או שחרור אדים; התאם את החום במידת הצורך.)
4
מסירים מהאש.
5
מצננים מיד לפי הוראות היצרן עד להפחתת הלחץ לחלוטין. רגע לפני ההגשה, מפזרים את שארית הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר