סלט תפוחי אדמה חם עם פנצ'טה ורוטב חמאה חום
סלט תפוחי אדמה חם עם Pancettan ורוטב חמאה חום נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלפל, פנקטה עבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטן ויניגרט מתוק, סלט ירוק שן הארי עם רוטב פנקטה חם, ו סלט כרוב אדום עם פנקטה חמה-רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה עד למכרז, כ 10 דקות.
מסננים, מתנערים כל עודף מים.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיף את 3 כפות הנותרים של חמאה וטבח, ערבוב מדי פעם, עד pancetta הוא זהוב והחמאה רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים את שאלוט ורוזמרין sprig ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולהשליך את sprig רוזמרין.
מקציפים את החומץ והחרדל לתערובת הפנצ ' טה; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת עירית לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מגישים את סלט תפוחי האדמה חם או בטמפרטורת החדר.