סלט תפוחי אדמה עם בייקון ותפוחים
סלט תפוחי אדמה עם בייקון ותפוחים לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש טימין, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, ושמן זית כתית מעולה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. סלט ברוקולי מגולח עם תפוחים ובייקון, סלט עוף פריך עם תפוחים ובייקון, ו סלט עוף מצופה פקאן עם תפוחים ובייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב את תפוחי האדמה ומספיק מים קרים כדי לכסות על ידי כמה סנטימטרים בסיר גדול.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומכסים את המחבת. מבשלים במשך 15 דקות או עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מבשלים את הבייקון: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון במחבת כבדה על אש בינונית. לאחר מבושל, להסיר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר.
שמור את שומן הבייקון במחבת.
ברגע שהבייקון יהיה מגניב, תחתוך אותו.
מבשלים את הבצל הקצוץ: מבשלים את הבצל בשומן במחבת על חום בינוני, עד שהתרכך ורק מתחיל חום, כ 5 דקות.
שלב מרכיבים בקערה: השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבצל מהמחבת לקערה גדולה.
מוסיפים את התפוח הקצוץ לקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ובייקון קצוץ לבצל ותפוח.
מוסיפים את הבצלים הירוקים, שמן זית, חומץ, חרדל וקורנית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.